.

.

90 METARA x 2 cm. Dvostrani tepih traka s čvrstim ljepilom. Odlično za Tepih, Tepih Pločice, Stepenice Ljestve, Tepisi Na tvrdim Podlogama, Kao što su Drvo, Vinil, Laminat, Pločice. Nema Tragova. Stručni Razred.

90 METARA x 2 cm. Dvostrani tepih traka s čvrstim ljepilom. Odlično za Tepih, Tepih Pločice, Stepenice Ljestve, Tepisi Na tvrdim Podlogama,

HRK 38.07

Od robe
Dostupno je narudžbi

Heavy duty : Tepih traka industrijske snage.Pogodan za tepih premaza i tepih premaza preko tepih premaza, drveta, laminata, inženjering drva, LVTP, LVP, keramičkih pločica.VIŠE TRAKA ZA SVOJ NOVAC : 90 L trake na svakoj roli. 2 puta više traka na svitak u usporedbi s konkurencijom.JEDNOSTAVNOST INSTALACIJE : Lako se nanosi, lako je rezati.Pogodan kako za početnike, tako i za profesionalce.Najbolja opcija za rad kod kuće, kao i za iskusnije monteri tepiha.SIGURNA I ČISTA : Čvrste vezna odnos bez ostatka.Vaš najbolji izbor za tepisi, tepisi, stepenica stepenice.ŠIROM SVIJETA : Koristi se u većini kuća u SAD-u i Europi. 90 METARA x 2 cm.Dvostrani tepih traka s čvrstim ljepilom.Odlično za tepih, gazi ljestve, tepisi na vrhu tepiha ili parketa.Nema tragova.Stručni Razred.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.