.

.

Početna treadmill FUXION, Digitalna Električna ergometar za teretane, Senzor pulsa, Ugrađene zvučne signale, Ključ sigurnosti, Кардиотренировки za spaljivanje kalorija, Aktiviranje i jačanje mišića 1,5 l. c.

Početna treadmill FUXION, Digitalna Električna ergometar za teretane, Senzor pulsa, Ugrađene zvučne signale, Ključ sigurnosti, Кардиотренировки

HRK 221.10

Od robe
Dostupno je narudžbi

1.Senzor : Naša treadmill je opremljen sa senzorom puls, kako bi stalno mogli kontrolirati svoje fizičko stanje prilikom izvođenja vježbi. 2.Zvučnici : Jednostavno priključite mobilni uređaj na pokretnoj traci kroz pomoćni uređaj, možete uživati u omiljenim playlistama, tijekom treninga, bez potrebe za slušalice. 3.Brzina : Trim staza ima ručnu zadana brzina 1 km / h, u zavisnosti od vašeg stanja, svojstava ili stanja, imate slobodu promijeniti brzinu. 4.Sigurnost : dok se osoba, koja želi da se koristi ergometar, nema sigurnosnog ključa, neće moći da im da uživaju.To nam pomaže izbjeći bilo kakve nesreće ili nepravilne upotrebe opreme. 5.Jednostavnost korištenja : Idealno za vježbe, kao što su kardio, isto tako, stalno koristeći ga možemo podržati naše mišiće aktivni i postupno ih ojačati.Ako želite stvoriti mali prostor za bavljenje sportom, ne izlazeći iz kuće, ili želite početi opremiti svoj teretana profesionalna oprema, sportski trim staza FUXION-ovo rješenje za vas.Uz pomoć našeg treadmill ne samo da ćete obavljati svakodnevno vježba, ali i biti svjesni svog fizičkog stanja, jer stroj je opremljen sa senzorom puls, to će vam pomoći kada se ručno regulirati brzinu stroja u skladu sa svojim fizičkim stanjem.Također zahvaljujući zvučnicima, ugrađenim u ergometar, od vas će biti u mogućnosti da se slobodno slušati svoje omiljene pjesme bez upotrebe slušalice.Pomoću sigurnosnog ključa možemo zabraniti nekome bilo uživati u žrvnju, to je vrlo korisno za trening uređaj koji možete koristiti kao djeca bez nadzora, tako i ljudi, zlostavljača machine.Ne zaboravite da možete dopuniti svoju stazu bilo kojim drugim proizvodom, predloženim is FUXION SPORTS, počevši od budaletina, diskova, rukavice, pa čak i fitness trampolini za visoko učinkovite vježbe.FUXION SPORT ZA VAS!.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.