.

.

Jastuk za vrat za ublažavanje boli, Inteligentni Jastuk za vrat sa grijanjem, 6 Načina, 16 Razina, Bežični Maser za dubokih tkiva s 2 пластырями, Prijenosni Jastuk za vrat za žene, Poklon za muškarce (Bijela)

Jastuk za vrat za ublažavanje boli, Inteligentni Jastuk za vrat sa grijanjem, 6 Načina, 16 Razina, Bežični Maser za dubokih tkiva s

HRK 167.97

Od robe
Dostupno je narudžbi

【Modernizirana jastuk za vrat】- patite od boli u vratu/mišićna bubrega, nakon dugogodišnjeg rada ured ili korištenja telefona?Naš intelektualni maser za vrata s daljinskim upravljačem-to je dobar izbor, koji je opremljen dual-širinski i toplinska terapija, utječe na mišiće/živce, snažno uklanja bolove u vratu, napetost i ukočenost, osim toga, poboljšava kvalitetu sna. 【Tehnologija za poništavanje Dvostruki zamah】- Dva niska frekvencija dvostruki zamah Bicare ima veliki uticaj na opuštanje i oporavak mišića, zamah 1 aktivira mišiće, dok je impuls 2 eliminira umor mišića i poboljšava ukočenost vrata, što je bolje nego maser za fizičku gnječenje/shiatsu. 【6 pulsirajućeg načina rada, 16 intenzitetima + 3 termičkih profila】- Višenamjenski jastuk za vrat Bicare dolazi s 3 toplinskom profila, low/standardni/visoke toplinom, koji može biti 100,4°F-118,4°C. Osim toga, na vaš izbor postoji 6 načina masaže i 16 intenzitetima, možete početi s niže razine i stvoriti ga pronaći najbolji udobnost. 【Mali, moderan i prijenosni】- Alat za masažu vrata maternice Bicare teži samo 0,35 kg, da se ne osjećaju umor kada ga nosite. 1 punjenje traje 7 dana, pogodan za nošenje u uredu, kod kuće, u teretani ili dok putujete, možete staviti daljinski u džep ili torbu i uživati u masaži u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. 【Pro jamstvo i savjetovanje】 - ①. Garancija 1 godina i 60 dana besplatnog povrat ili razmjene na bilo koji неношеный robu. ② . Molim vas, skinite plastične komade s elektroda prije upotrebe. ③ . Namažite vrat ili da koristite gel koji će imati najbolji učinak. ④ . Umjereni hit strujnog udara-to je normalno i korisno za vaše zdravlje.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.