.

.

Suwimut 4 kom. Lanac za zatezanje stropa ventilator, Lopta lanac za zatezanje шарикового ventilatora promjera 3 mm, Set za upravljanje ventilatora 13,6 cm s priključkom (srebro)

Suwimut 4 kom. Lanac za zatezanje stropa ventilator, Lopta lanac za zatezanje шарикового ventilatora promjera 3 mm, Set za upravljanje

HRK 41.97

Od robe
Dostupno je narudžbi

Pakiranje : uključujući i 2 komada u obliku žarulja i 2 komada u obliku navijači blende lanaca.Jednostavnost instalacije.Vučenje krug ima dimenzije cca. 12"L. S priključkom povoljno zamijeniti slomljena ili zastarjele lanac vuče ventilator.Ovaj produžetak lanac vuče ventilatora je izrađen od bakra materijala, koji je mnogo trajniji i nije lako hrđa.Od tog trenutka nikada nećete biti zbunjeni, povlačenjem za pravu lanac s dizajnom ventilatora i lampe.Натяжная krug stropa ventilator se koristi za strop obožavatelja.Stropni ventilator Suwimut od 4 komada lančanog ventilatorom i nizom žarulja je idealna za vaš strop fan!Cijele perle s glatke površine, bez srha, zgodan na dodir.Može se primijeniti i na lanac stropne ventilatora, tako što svjetiljke s visokim stropom, na stropu za ventilaciju i u drugim slučajevima.Paket uključuje : Produživač lanca u obliku navijači 2x12, 5 cm Produživač lanca u obliku lampe 2x13, 6 inča.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.