.

.

Otmro Plastična Laboratorijska Boca s Kemijskim Реагентом 200 ml, Sa Širokim Vratom Kontejner Za Skladištenje Герметизирующей Tekućine 20 kom.

Otmro Plastična Laboratorijska Boca s Kemijskim Реагентом 200 ml, Sa Širokim Vratom Kontejner Za Skladištenje Герметизирующей Tekućine

HRK 55.77

Od robe
Dostupno je narudžbi

Kapacitet : 200 ml; proizvedeno u Kini.prednost.Nema štetnih kemijskih tvari i vrlo je sigurno za korištenje, vlaga, širok spektar aplikacija.promatranje.Telo bočice proziran, da ga je lakše provjeriti na prisutnost tvari ili tekućine.Dizajn.Cilindrična telo, screw-down poklopac je dizajniran za lako i jednostavno otvaranje i zatvaranje, zatvoreni poklopac štiti od propuštanja, ne brinite, sadržaj će se izliti van.PRIMJENA.Pogodan za skladištenje tekućina, tvari i uzoraka.Naširoko se koristi na različitim prehrambenim postrojenjima, u kemijskim tvornicama, hrane trgovinama, klasifikacija materijala za primene u raznim granama industrije.Opis : 1.Dizajn.Cilindrična telo, screw-down poklopac je dizajniran za lako i jednostavno otvaranje i zatvaranje, zatvoreni poklopac štiti od propuštanja, ne brinite, sadržaj će se izliti van. 2.Prednost.Nema štetnih kemijskih tvari i vrlo je sigurno za korištenje, vlaga, širok spektar aplikacija. 3.Promatranje.Telo bočice proziran, da ga je lakše provjeriti na prisutnost tvari ili tekućine. 4.Primjena.Pogodan za skladištenje tekućina, tvari i uzoraka.Naširoko se koristi na različitim prehrambenim postrojenjima, u kemijskim tvornicama, hrane trgovinama, klasifikacija materijala za primene u raznim granama industrije.Specifikacija : Kapacitet : 200 ml Materijal : Plastika Boja : Bijela Sadržaj paketa : 20 kom. x Plastična boca.

Osnovna svojstva

Kapacitet:
200 ml
Materijal:
Plastika
Boja:
Bijela
Sadržaj paketa:
20шт x Plastična boca :
Oni također kupuju s ovim proizvodom.